Céginformáció

Az ERŐSS  ÚT  KFT 2009-ben alakult. Útépítéssel és aszfaltozással foglalkozó családi vállalkozás,mely az évek során az építőipar eme szakágában Heves megye meghatározó cégévé nőtte ki magát. Képzett és tapasztalt munkatársakkal saját vállalkozási és kivitelezői kapacitással állunk Megrendelőink rendelkezésére.

Tevékenységi területünk korlátlan,szinte az ország összes megyéjében,országos és főként önkormányzati üzemeltetésű közutak,kerékpárutak és egyéb sportlétesítmények aszfalt és díszburkolatok megépítésével vagy felújításával találkozhatnak Megrendelőink. A kivitelezéshez szükséges célirányú gépek sokasága rendelkezésünkre áll,mely az aszfalt beépítésétől a díszburkolat I. osztályú megépítéséhez elengedhetetlen. Mindezen tevékenységeknek és eszközöknek műszaki,minőségi és nem utolsó szempontban környezetvédelmi előírásoknak megfelelő működtetése az elsőrendű szempontunk.

Megrendelőink pozitív visszajelzése,melyben a hosszútávú sikerünk kulcsát látjuk. Az elkészített munkáink referencia igazolásaiban bízva pályázunk további meghívások és munkák megnyerésére.